Merhabalar bu adımları kullanıp üye oldum mail ile adımları izledim.Burak hocam sizede kolay gelsin, paylasımlarınızın çok yardımı oldu. Saglıcakla kalın...
Soru: Facebook/Gmail kullanarak bir VTC ID hesabını başarıyla kaydettim, şimdi bu hesabı PC oyunları oynamak için kullanmak istiyorum (Au, Ragnarok,...), ne yapmalıyım?
Cevap:
Bir Facebook veya Gmail hesabıyla vtcgame.vn web sitesine giriş yaptıktan sonra, sistem varsayılan olarak size varsayılan bir hesap verecektir, örneğin: vtc.001122... (noktadan sonra 11 haneli 1 sıra, bu PC oyunları oynamak için giriş yapmanız için hesap adı olacaktır). Hesap bilgilerinizi güncellemek için aşağıdaki adımları atarsınız:
Adım 1: Hesap adı bölümünün üzerine gelin ve “Hesap bilgileri”'i seçin
Adım 2: Tam öğe bilgilerini girin “Kişisel bilgiler” örneğin: doğum yılı, tam ad, e-posta,...daha sonra “Update”'e tıklayın
(bu kısmı pas gectim)
Adım 3: Hesabınızdan çıkış yapın ve hesabınız için yeni bir parolayı değiştirmek için “işlevini kullanın Forgot password”
(oyuna girmek için sanki sifreniz varda unutmus gibi yapacaksınız...)
Adım 4: Sistem tarafından oluşturulan “vtc.001122...” gibi hesap adını girin ve “Continue”'i seçin
Adım 5: Önceden kimliği doğrulanmış hesap formu aracılığıyla şifre kurtarmayı seçin (SMS Telefon Numarası veya E-posta yoluyla kimlik doğrulamayı seçin)
Adım 6: PC oyunlarına giriş yapmak için sistem tarafından oluşturulan hesap adını ve yeni şifreyi kullanırsınız.(vtc.999x ile id ve pw girersiniz)