Hazır paylaştım.vietnam sunucusu açıldı onun için bi ingilizce media ayarlama şansın varmı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazır paylaştım.vietnam sunucusu açıldı onun için bi ingilizce media ayarlama şansın varmı acaba
thanks media.pk2 has been updated try againhi. Russian sro is update. so help me English mediapk2!
ekte olduğu gibi oluyor ?usta oyunu indirdim ama oyuna girdiğimde ekranda hiç bir şey görünmüyor karakterden başka şehir vs hiç bir şey yoktur boşluktayım kendi karakterimi de sadece seçme ekranında görüyorum ?
Sebebi parıltı efektidir düzelmesi için oyundan bu alanı off yapıp kapatın ve kayıt edin.usta oyunu indirdim ama oyuna girdiğimde ekranda hiç bir şey görünmüyor karakterden başka şehir vs hiç bir şey yoktur boşluktayım kendi karakterimi de sadece seçme ekranında görüyorum ?
Sebebi parıltı efektidir düzelmesi için oyundan bu alanı off yapıp kapatın ve kayıt edin.
![]()
Daha sonra ekran kartın NVIDIA ise denetim masasını açıp görüntü ayarlarının ön ayarını görseldeki gibi ayarla ki bu sorunu yaşama.
![]()
Bunu ayarladıktan sonra bloom effect açsan da sorun olmayacak düzelecektir.
Anlamasam sana neden çözüm önerisi sunayım?Bu bahsettiğimi anladın değil mi.. söylediklerini denemedim direkt olarak sildim dediğim gibi olunca
Merhaba kontrol ettiğim kadarı ile oyun ingilizce oyun sizde rusça mı?Hocam merhaba,
Bugün 130 cap geldi, ingilizce media2 paylaşabilir misin?
Evet kontrol ettiğim kadarıyla böyle bir sorun var gün içerisinde pk2yi güncellemeye çalışacağımAynı sorunu bende yaşadım client kapanıyor size zahmet bir güncelleme yapabilir misiniz? @Burak Yoğun
1.7 için böyle bir sorun vardı fakat 1.8'e yeni güncelledim bunda sorun olmaması gerekYeni açılan sunucuda bu media pk kullanmaya çalıştığımda clientless oluyor çözümü varmı