Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from our content on the forum
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruPh Bot Koşullarda Şehirdeyken Partiden Çıkmama Sorunu
Arkadaşlar ben şehirdeyken örneğin Donwhangda Partiden çıkmasını istiyorum ve koşullar Şehir donwhang partiden çık şeklinde ayarlamama rağmen 2 chardan bir tanesi çıkarken partiden diğeri çıkmıyor sebebi nedir teşekkürler.
Profil kullanabilirsin. 2 ayrı profil olsun birinde normal kasma ayarları ve party ayarları seçili olsun 2. profilde party girişleri kapat ve koşullardan return attırdığında profil değiştirebilirsin.
Profil kullanabilirsin. 2 ayrı profil olsun birinde normal kasma ayarları ve party ayarları seçili olsun 2. profilde party girişleri kapat ve koşullardan return attırdığında profil değiştirebilirsin.
O da mantıklı aslında ama 2 farklı profıle gecıcek Oncesınden oluyordu da aslında kesın cozum arıyorum bır bot partıden cıkıyorken dıgerının cıkmaması sankı bıraz tuhaf geldı de. Yeni bir profilde yapılabilir teşekkürler ustam