Bende Malazgirt olmasını beklerdim. İsroda açılan ilk Türk serverı oydu. Yada nostaljik olması açısından Aege ve Tibet gibi sunucular falan da olabilirdi

Bu arada 3 sw ile başlaması bence çok iyi çünkü yığılma çok olurdu tek servera. İlk 2 hafta hangi serverda başlayalım kargaşası çıkacak orası kesin. Haliyle başlayan bırakan sw değişen sürüyle kişi görcez ilk hafta. Haliyle ilk hafta bir sunucuda gerçek kitleyi göremeyeceğiz. Ben direk başlarım diyordum ama yığılmaya göre başlarım sanırım. Görücez bakalım hayırlısı ^^
Bu arada sunucuya hazırlık için bi pvp servera başladım 1x. Gerçekten unutmuşum ve adaptasyon süreci yaşıyorum. Okadar alışmışızki botla yüksek rate serverlara bu sw zor geldi. Bota rağmen zorlanıyorum ne yalan söyliyim. Size tavsiyem bu sw açılana kadar zor serverlara bi göz atmanız. Görevleri bile araştırmaya başladım bu sıra hangi lwlde hangi görevler yapmak mantıklı diye. Private serverlardan sonra zor gelebilir demedi demeyin. Bi göz atmakda fayda var derim 1x serverlara ^^